Club One Golf Tour jatkui komealla Kytäjällä

Suosittu Club One Golf Tour jatkui perjantaina 10. heinäkuuta, kun kiertueen karavaani matkasi Kytäjä Golfiin ja sen North West -kentälle. Sateisen heinäkuun alun keskelle osunut aurinkoinen perjantai tarjosi pelaajille mukavat puitteet onnistuneille kierrostuloksille. Kilpailu pelattiin tuttuun tapaan kahdessa sarjassa, joista molempien voittajia odotti finaalimatka Pärnu Bay Golf Linksille Viroon.

Sateen pehmittämä kenttä piti tänään pintansa ja tulostaso pysyi maltillisena. Lyöntipelisarjan voitto irtosi tuloksella 73 nettolyöntiä, kun voittajaksi tiensä selvitti Juha Laine. Toiseen sijaan oikeuttaneita 75 nettolyönnin kierroksia nähtiin tänään kentällä jopa neljä, joista tasoituksen turvin päivän toiseksi paras oli Jyrki Lehtinen ja kolmas Tony Torp.

Myös pistebogeysarjassa voittotulos pysyi ”plussan” puolella, kun 34 pisteellä sarjan voittoon itsensä pelasi Jani Suomalainen. Myös tämän sarjan kakkossijasta käytiin kovaa vääntöä ja neljän pelaajan tasatilanne ratkaistiin tasoitusten turvin. Kakkoseksi tuli Crisse Raitokoski ja kolmanneksi Olli Ruokonen.

TULOSLUETTELO

Erikoiskilpailut:

#4 Tallink lähimmäs lippua, Kari Koivula 0,25m

#8 Kultaranta Resort lähimmäs lippua, Jukka Viitasalo 2,93m

#11 BagBoy lähimmäs lippua, Juha Laine 2,59m

#15 Silja Line lähimmäs lippua, Tarja Metsovuori

KUVAGALLERIA

Tallink & Silja Line, Golfpiste ja muut kiertueen yhteistyökumppanit kiittävät kaikkia osallistuneita!

Kategoriassa Uutiset