Club One Golf Tourin kausi komeasti käyntiin helteisessä Nokia River Golfissa

Tallink Siljan kanta-asiakkaille suunnatun Club One Golf Tourin kausi 2020 saatiin upeasti käyntiin lauantaina 27.6 Nokia River Golfin Rock-kentällä pelatulla osakilpailulla. Juomapullot tyhjenivät kierroksella nopeaan tahtiin, kun päivän aikana elohopea kipusi jopa yli 30 asteeseen. Kahdessa eri sarjassa pelattu kilpailu antoi jännitystä kaiken tasoisille golfareille: alle 12,5 tasoituksella pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä ja siitä ylöspäin pelaajat osallistuivat pistebogey-sarjaan.

HCP lyöntipelisarjassa nähtiin hienoakin hienompi voittotulos, kun pelitasoituksella 7 pelannut Nokia River Golfia edustava Vesa Korpi pelasi bruttotuloksen 74 lyöntiä, joka oli viisi lyöntiä alle hänen oman parin. Vesa oli voitosta ikionnellinen ja kertoi mm. tapahtumaketjusta, jossa hän kuittasi 5. väylälle tehdyn tuplabogin lyömällä upeasti seuraavalla väylällä avauksen puolen metrin päähän lipusta, josta hän onnistui tekemään eaglen! Lyöntipelisarjan kakkoseksi itsensä pelasi Saku Heikkilä nettotuloksella -2 ja kolmas pienimmän pelitasoituksen turvin oli Markku Putaansuu tuloksella -1.

Myös pistebogeysarjan voitto jäi kotiseuraan, kun Pauli Lagerstedt pelasi upeasti 41 pistettä. Kakkossijasta käytiin kova taisto, kun kolme pelaajaa jakoi saman 38 pisteen tuloksen. Pienimmällä pelitasoituksella toisen sijan nappasi Pekka Raatikainen ja kolmanneksi tuli Timo Salomaa

Sarjojen voittajat Korpi ja Lagerstedt tienasivat peliesityksillään kutsun kiertueen finaalimatkalle Pärnu Bay Golf Linksille 25.-27.9.

TULOSLUETTELO

Erikoiskilpailut:

#3 Tallink lähimmäs lippua: Markus Vuosjoki, 1.09m
#8 Kultaranta Resort lähimmäs lippua: Mikael Hongisto, 0.87m
#11 BagBoy lähimmäs lippua: Mikael Hongisto, 2.01m
#14 Silja Line lähimmäs lippua: Birgitta Hyväri, 0.25m

Arvonta: Silja Line Päivä Tukholmassa -risteily Commodore hytissä: Pete Lauhaluoma

Päivän kuvagalleria löydät tästä.

 

Lisätietoja Tallink Siljan matkatarjonnasta golfareille löydät Tallink Golf Guidesta.

 

Tallink & Silja, Golfpiste ja muut kiertueen kumppanit kiittävät kaikkia osallistuneita!

Kategoriassa Uutiset